Κίνα Γυαλί Homeware κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Alex Qiao

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-17600641688

WhatsApp : +8617600641688

Free call
Henan Swuiping Glassware Co., Ltd.

Η Co. ΕΠΕ γυαλικών Swuiping Henan είναι ο αξιόπιστοι κατασκευαστής γυαλιού και ο διανομέας σας των τελευταίων προϊόντων ποιοτικού γυαλιού στην Κίνα.

  • Henan Swuiping Glassware Co., Ltd.
  • Henan Swuiping Glassware Co., Ltd.
  • Henan Swuiping Glassware Co., Ltd.
  • Henan Swuiping Glassware Co., Ltd.
Στοιχεία Εταιρίας:
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Εξαγωγέας, Εταιρεία Εμπορίας
Μάρκες: SWUIPING Αριθμός Υπαλλήλων: 150~200
Ετήσιες πωλήσεις: 800,000-1000,000 Ιδρύθηκε Έτος: 2016
Εξαγωγή pc: 80% - 90%
Γύρος εργοστασίων > Ποιοτικός έλεγχος >
Εισαγωγή

Η Co. ΕΠΕ γυαλικών Swuiping Henan είναι ο αξιόπιστοι κατασκευαστής γυαλιού και ο διανομέας σας των τελευταίων προϊόντων ποιοτικών γυαλικών και γυαλιού στην Κίνα. 

Τα εργοστάσιά μας βρίσκονται στα γυαλικά hometown, επαρχία Hebei και η επαρχία Jiangsu, και τα δύο έχει μια μεγάλη ιστορία της κατασκευής γυαλιού. Επομένως, αυτό έχει επιτρέψει στο εργοστάσιό μας για να εστιάσει στα προϊόντα γυαλικών για πολλά χρόνια. Είμαστε δεσμευμένοι στην επίτευξη της μακροπρόθεσμης αύξησης της Κίνας και την εξυπηρέτηση των καταναλωτών σε όλο τον κόσμο.

Τα κύρια προϊόντα μας είναι μπουκάλια κατανάλωσης γυαλιού, βάζα γυαλιού, γυαλιά κρασιού, μοναδικές καράφες (ζωικός και μυθικός χαρακτήρας που διαμορφώνεται) μαζί με έξοχα σαφή teapots γυαλιού, teapot σύνολα, που καταπλήσσουν τα γυαλικά τέχνης συνήθειας και ούτω καθεξής.

Για τις ξένες εταιρείες, η εμπειρία και η αφιέρωση και η δυαδικότητα είναι πάντα η προσπάθεια που θέλουν να πάρουν. Ξέραμε αυτό καλά και έχουμε τις ακριβείς διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου σε ισχύ για κάθε βήμα της διαδικασίας παραγωγής για να εξασφαλίσουμε ότι παίρνετε τι ψάχνετε. Δεν υπάρχει καμία διαταγή πάρα πολύ μεγάλη ή μικρή για μας. Θα δώσουμε πάντα την πλήρη προσοχή μας για να βοηθήσουμε τους πελάτες μας για να την κάνουμε.

Εάν ενδιαφέρεστε για οποιαδήποτε από τα προϊόντα μας ή θα επιθυμούσατε να συζητήσετε μια προσαρμοσμένη διαταγή, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με. Ανυπομονούμε να λάβουμε νέα από σας και να εργαστούμε στενά για να φέρουμε το πρόγραμμα γυαλιού σας από την έννοια στην πραγματικότητα.

Ιστορία

Η επιχείρησή μας ιδρύθηκε το 2014 και άρχισε να κάνει το εσωτερικό εμπόριο.

Το δεύτερο εξάμηνο του 2014, λόγω της ανάπτυξης του ηλεκτρονικού εμπορίου, αρχίσαμε να μεταπηδάμε στο εξωτερικό εμπόριο. Επειδή η επιχείρησή μας έχει τον καλό εξοπλισμό εργοστασίων, είμαστε στην παραγωγή προϊόντων και την προσαρμογή προϊόντων.

Έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα, το ποσοστό κύκλου εργασιών διαταγής είναι επίσης καλύτερο.

Τώρα το 2020 η επιχείρησή μας έχει αυξηθεί από τους αρχικούς 20 ανθρώπους σε μια οικογένεια 130 ανθρώπων.

Πιστεύουμε ότι τα προϊόντα μας θα είναι ωριμότερα και καλύτερα στο μέλλον!

Υπηρεσία

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ;

Η επαγγελματική ομάδα γυαλικών μας αφιερώνεται να παράσχει σε σας την τόσο πολύ άμεση ή έμμεση υποστήριξη για να βοηθήσει όπως απαιτείται το πρόγραμμά σας από την έννοια κατευθείαν στην ολοκλήρωση.

Η ομάδα ειδικού μας πρόκειται πάντα εδώ να βοηθήσει με την κάθε ανάγκη σας από τις αρχικές έννοιες, σχέδιο, παραγωγή που πηγαίνει μέχρι τέλους στην ολοκλήρωση.

Η ομάδα μας πρόκειται εδώ να εξασφαλίσει η εμπειρία ότι σας είναι τίποτα αλλά ένας “πόνος”.

Πρόκειται να κάνουμε όλα εδώ και να παραδώσουμε τα υψηλότερα ποιοτικά προϊόντα με έναν γνήσιο χρόνο παραγωγής και μια εξαιρετικά ανταγωνιστική αξία σας.

Η ομάδα μας

Η Co. ΕΠΕ γυαλικών Swuiping Henan έχει 120 υπαλλήλους και ο μέσος όρος ηλικίας των υπαλλήλων της επιχείρησης είναι 25-30 χρονών.

Η επιχείρηση έχει ένα πλήρες σύστημα ανθρώπινων δυναμικών, το οποίο περιλαμβάνει κυρίως: Πρόεδρος, γενικός διευθυντής, ομάδα πωλήσεων, ομάδα λειτουργίας, ομάδα σχεδιαστών, αποθήκη εμπορευμάτων εργοστασίων, διοικητικές μέριμνες και τμήμα μεταφορών, κ.λπ.

  • Zohaib

    Zohaib
  • Έμιλυ

    Έμιλυ
Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας